'Deinze dacht aan de komst van voormalige Rode Duivel'

Vandaag om 19:16

De transferperiode is afgelopen, maar clubs kunnen nog altijd transfervrije pionnen in huis halen. Eentje daarvan is Laurens De Bock, die nog op zoek is naar een nieuwe club. Even leek hij ook terug te keren naar ons land.

Zo weet men bij Het Nieuwsblad dat Deinze eraan dacht om De Bock in huis te halen. Door de financiële problemen bij de club ging die deal echter niet door en moet De Bock blijven zoeken naar een nieuwe uitdaging.

De nu 31-jarige linksachter was de voorbije twee seizoenen aan de slag in Griekenland, waar hij een basispion was bij Atromitos en 61 keer uitkwam voor de club. Hij had er echter een aflopend contract en zag dat deze zomer niet verlengd worden.

De Bock brak als prof door bij Sporting Lokeren en werd uiteindelijk ook Rode Duivel na een goede periode bij Club Brugge. Hij werd ook kampioen bij Blauw-Zwart, maar kende daarna moeilijke jaren bij onder meer Leeds United, KV Oostende, Sunderland, ADO Den Haag en Zulte Waregem.

Inmiddels zit De Bock nog zonder club, maar is er voorlopig ook geen sprake van interesse in de voormalige Rode Duivel.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.