Cassano uit forse kritiek op Ronaldo

Cassano laat niets heel van Ronaldo: "Hij weet niet hoe je moet voetballen"

24 september om 22:44

Voormalig spits Antonio Cassano heeft absoluut geen hoge pet op van Cristiano Ronaldo. De Italiaan heeft in de podcast Viva El Futbol zijn haat richting de Portugese superster uitgesproken. Cassano vindt namelijk dat Ronaldo niet kan voetballen.

"Cristiano Ronaldo weet niet hoe je moet voetballen. Al maakt hij 3.000 goals, het kan mij geen reet schelen", luidt de conclusie van Cassano. De Italiaanse spits kwam in zijn loopbaan uit voor onder andere AS Roma, Real Madrid en Sampdoria. Cassano speelde ook nog eens 39 interlands voor het Italiaanse elftal. In 2017 beëindigde de spits zijn professionele carrière.

Cassano is van mening dat Ronaldo in zijn loopbaan te veel aan zichzelf heeft gedacht en hij noemt voorbeelden die hij beter vindt dan de Portugees. "Gonazlo Higuaín, Sergio Aguero, Karim Benzema, Robert Lewandowski, Zlatan Ibrahimovic en Luis Suárez hadden ook oog voor het team. Zij konden heel veel dingen, in tegenstelling tot Ronaldo, wiens enige doel het altijd is geweest om te scoren."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.