Smeets woest na doodsbedreigingen Roda-aanvaller

Speler van club Hoefkens kreeg bedreigingen na doelpunt: "Niet over familie"

24 september om 22:14

Bryan Smeets is woest om het feit dat Roda JC-speler Orhan Džepar bedreigingen kreeg nadat hij  de winnende goal maakte tegen MVV Maastricht. Džepar speelt voor de club van Carl Hoefkens en scoorde in de Limburgse Derby een late treffer, waarna de aanvaller doodsbedreigingen kreeg.

"Over mij mogen ze dingen zeggen en ze mogen mij bedreigen, dat interesseert mij helemaal niks", begint Smeets bij L1 over de bedreigingen die Džepar op social media kreeg. "Maar je moet gewoon niet gaan praten over familie, kinderen of iemands vrouw."

De middenvelder benadrukt bij de Limburgse omroep hoe ernstig deze bedreigingen zijn. "En de vraag is: moet je het serieus nemen? Ja, tegenwoordig moet je het serieus nemen. Die hele maatschappij is gewoon naar de klote, dat zeg ik je heel eerlijk. Er hoeft maar één gek te lopen en die slaat je achterin je nek, zo is het wel. Dat gaat niet veranderen", aldus Smeets.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.