Gimenez reageert op blessure via Instagram

Concurrent Ueda reageert op lange absentie bij Feyenoord: 'Dit is niks, tot snel'

Vandaag om 20:47

Santiago Gimenez heeft via Instagram gereageerd op het nieuws over zijn zware blessure. De Mexicaan baalt, maar hij verwacht snel weer terug te zijn op het veld.

'Na de medische testen is inmiddels gebleken dat ik enkele maanden uit de roulatie zal zijn', luidt de inleiding van het statement dat Gimenez gaf via zijn Instagram. 'Ik zal in ieder geval hard gaan werken om zo snel mogelijk terug te zijn. Ik bedank iedereen oprecht voor de steun de afgelopen dagen. Dit is niets, tot snel', blijft Gimenez dus positief over zijn comeback.

Gimenez ging in de wedstrijd tegen NAC afgelopen weekend naar de grond en moest uiteindelijk met een brancard van het veld gedragen worden. De verwachting is dat de Mexicaan in de komende drie maanden niet in actie kan komen. De kans is daardoor groot dat hij tot de winterstop de wedstrijden van Feyenoord zal missen. Ex-speler van Cercle Brugge Ayase Ueda staat nu in de startblokken om hem te vervangen.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.