KV Kortrijk en Alexandersson stomverbaasd: 'Foutieve berichtgeving in diverse media'

Vandaag om 15:18

Even leek er sprake van dat Freyr Alexandersson op weg naar de uitgang was bij KV Kortrijk om trainer te worden bij Cardiff City. De club spreekt dat tegen op de eigen kanalen.

"Ik voer geen gesprekken met Cardiff en een vertrek is niet aan de orde. Samen met onze fans, spelers & staf werken we hard verder aan de toekomst van KVK", zo wordt Alexandersson geciteerd in een bericht op X.

Eerder op dinsdag meldden een aantal media dat Alexandersson vorige week naar zou Wales zijn gevlogen om met Cardiff City te praten. De ploeg uit de Championship is namelijk op zoek naar een nieuwe trainer na het ontslag van Erol Bulut.

In een korte verklaring op de website meldt de club dat het zeer verrast is over de berichtgeving. 'KVK en coach Freyr Alexandersson namen vandaag met verstomming kennis van de foutieve berichtgeving in diverse media. Alexandersson was vorige week niet in Wales en blijft coach van KV Kortrijk.'

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.