Erling Braut Haaland overtreedt verkeersregels na Manchester City tegen Arsenal

‘Haaland laat zich van zijn slechte kant zien, spits overtreedt Engelse verkeersregels’

Vandaag om 10:32
Laatste update: om 10:30

Erling Haaland heeft zich na de wedstrijd tegen Arsenal van zijn slechte kant laten zien. De Noorse spits overtrad de verkeersregels terwijl hij werd gefilmd door fans.

Haaland zat na afloop van het duel op zijn mobiel terwijl hij achter het stuur zat, meldt Het Nieuwsblad. Het ging om een korte check terwijl hij stil stond, maar ook dit is in Engeland verboden. Naast een boete staat er voor deze overtreding ook zes strafpunten voor in Engeland.

Vorig jaar werd de spits van Manchester City ook al een keer betrapt op het gebruik van een gsm terwijl hij achter het stuur zat. Er is veel kritiek op Haaland van verkeersveiligheidsorganisaties.

Haaland speelde met Manchester City gelijk tegen Arsenal, de wedstrijd eindigde in 2-2. De Noorse spits was verantwoordelijk voor het eerste doelpunt van de ploeg uit Manchester. John Stones scoorde in de 98e minuut de gelijkmaker. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.