Vanhaezebrouck denkt dat er meer uit selectie Anderlecht te halen valt

"Tel alles op wat ik opsomde, en het klopt dat er meer te halen is uit die groep"

Vandaag om 09:35

Bij RSC Anderlecht is men druk op zoek naar een vervanger voor Brian Riemer. Hein Vanhaezebrouck vraagt zich af of een andere trainer meer uit de selectie van paars-wit zou kunnen halen.

Vanhaezebrouck denkt dat meer potentie in zit. "Philippe Albert zei dat dit Anderlecht toch 20 à 25 procent beter moet kunnen. Tel alles op wat ik opsomde, en het klopt dat er meer te halen is uit die groep", vertelde Vanhaezebrouck aan Het Nieuwsblad.

Riemer heeft wel aan de progressie kunnen werken. "Dat heeft Riemer vorig seizoen ook gedaan. Toen speelden ze natuurlijk geen Europees en was er meer tijd dan bij teams die elke drie dagen een wedstrijd spelen", zei Vanhaezebrouck.

Vanhaezebrouck wil Hubert een kans geven. "We moeten David Hubert, de interim-coach, nu wat tijd geven, maar door de drukke agenda is er nauwelijks tijd voor trainingen. Maar het is te makkelijk om alleen op de trainer te schieten", aldus Vanhaezebrouck.

Hubert staat aan het roer als trainer aanstaande woensdag tijdens het Europa League-duel met Ferencvaros.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.