Joos: "Beerschot is de zwakste ploeg in jaren in de Pro League"

23 september om 23:43

Beerschot is bezig aan een dramatisch seizoensbegin en wist voorlopig nog geen enkele overwinning te boeken. Ook tegen STVV liep het weer fout af voor de Kielse Ratten, die ook het panel van Extra Time nog niet konden overtuigen.

Met slechts één op 24 heeft Beerschot voorlopig een dramatisch seizoensbegin achter de rug. Overtuigen kon het nog geen enkele wedstrijd en ook Filip Joos is voorlopig nog niet onder de indruk. "Dit is tot dusver toch in jaren de zwakste ploeg in de Pro League", geeft hij aan.

Volgens Wesley Sonck loopt het vooral defensief mis bij Beerschot, al vindt Joos ook dat Kuyt wel positief voetbal wil brengen. "Maar het is niet makkelijk te zien omdat hij de kwaliteit daar niet voor heeft", klinkt het.

Voor de fans is het duidelijk, komend weekend moet er in de derby tegen Royal Antwerp FC een goed resultaat worden neergezet. Sonck vreest daar echter voor. "Het zou een klein mirakel als Beerschot een punt pakt tegen Antwerp", besluit hij nog.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.