Oh na fraai eerste doelpunt bij Genk tegen Dender in Jupiler Pro League

Oh na fraai eerste doelpunt bij Genk: “Fans met eigen liedje rond mijn naam”

Vandaag om 16:46

Hyeon-gyu Oh, de spits van KRC Genk, wist zijn eerste Jupiler Pro Leaguedoelpunt te maken tegen Dender. De Zuid-Koreaan sneed naar binnen en haalde verwoestend uit. Oh is zeer content bij de Genkies na zijn eerste doelpunt.

Oh vertelt als volgt na zijn eerste in het shirt van Genk in de Jupiler Pro League. “Het voelt geweldig om mijn eerste doelpunt voor de club te maken. Ik twijfelde even of ik zou schieten, want ik wilde geen egoïstische keuze maken, maar als die bal dan tegen de netten vliegt, geeft dat natuurlijk een bijzonder gevoel”, deelt Oh via de officiële kanalen van Genk.

Oh is ook zeer te spreken over de fans van Genk na zijn glansrol tegen Dender. “De emoties die ik voelde, zijn onbeschrijfelijk. Als de supporters dan ook nog een eigen liedje rond mijn naam maken, geeft dat toch iets extra's. Daar ben ik hen dankbaar voor. Nu willen we de positieve lijn doortrekken naar de volgende wedstrijden”, besluit Oh.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.