Heynen in de bloemetjes gezet bij Genk:

Heynen in de bloemetjes gezet bij Genk: "Deze momenten bezorgen me kippenvel"

Vandaag om 14:03

KRC Genk zette haar status als koploper in de Jupiler Pro League in de verf met een klinkende 4-0-zege tegen FCV Dender EH. Vooral voor Bryan Heynen vormde dat de kers op de taart. Hij werd zondag gehuldigd voor zijn 300e wedstrijd in het Genkse truitje.

Voor aanvang van de partij tegen Dender werd Heynen op pakkende wijze in de bloemetjes gezet. Het heeft de middenvelder diep geraakt. "Momenten zoals deze bezorgen me kippenvel. "De supporters die luidkeels mijn naam scanderen, de indrukwekkende tifo", somt Heynen enkele hoogtepunten op op de clubwebsite van Genk. "Dit zijn herinneringen die ik mijn hele leven zal koesteren."

Heynen kreeg als geschenk een speciaal ontworpen shirt overhandigd. Dat zal hij thuis een mooi plaatsje geven, belooft hij. Zijn liefde voor Genk is er sinds zondag enkel groter op geworden. "Deze club zit diep in mijn hart en dat zal altijd zo blijven."

Uiteraard was Heynen ook in de wolken met de driepunter tegen Dender. "We speelden een uitstekende wedstrijd, met mooi combinaties en een sterk collectief spel. Het team straalt zelfvertrouwen uit en dat zie je terug op het veld", klinkt het. Na een achttien op achttien staat het vertrouwen in het zenit, maar als trouwe aanvoerder waarschuwt Heynen om de voetjes op de grond te houden. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.