"Dat Club Brugge in die eerste helft niet scoorde, is bijna een mirakel"

Vandaag om 13:29

Club Brugge heeft in eigen huis met 2-4 verloren van KAA Gent. Marc Degryse zag vooral veel tegenslag voor de thuisploeg, die morste met de kansen.

"Dat Club in die goeie eerste helft niet scoorde, is bijna een mirakel", aldus Degryse bij Het Laatste Nieuws"Maar het is nog een groter mirakel dat AA Gent er voor de rust twéé gemaakt had. Ze werden van het kastje naar de muur gespeeld. Hun spitsen kwamen er niet aan te pas. Ook met de timing van hun goals hadden ze veel geluk. Twee keer vlak voor de rust en dan ook nog eens meteen erna. Een scenario waar je als Club zijnde bijna de schouders van laat hangen."

Degryse vond de prestatie van Club lang niet slecht. "De mentaliteit en drive waren goed bij Club na die Europese match. Je zit te kijken en denkt de ganse tijd: 'Nu gaan ze scoren'. Alleen gebeurde dat niet. Dankzij een goeie Roef, dat zeker. Al waren er ook veel kansen waarbij de afwerking beter moet. Tzolis, Skov Olsen en Nilsson ook, al vond ik die wel goed spelen."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.