NAC-supporters bezorgen Feyenoord-medewerkers 'doodsangsten'

'Feyenoord-medewerkers met doodsangsten, NAC-fans vielen 'en masse' de ME aan'

Vandaag om 10:41

Feyenoord is enorm geschrokken van de rellende NAC Breda-supporters na afloop van de wedstrijd in De Kuip. Vijf medewerkers van de Rotterdamse club kwamen in de verdrukking en stonden 'doodsangsten' uit, weet RTV Rijnmond.

NAC-fans vernielden kort na het laatste fluitsignaal een horecagelegenheid, zo was al te zien op beelden. De veelal jonge medewerkers van Feyenoord vluchtten doodsbang weg en probeerden over een hek met punten te klimmen. Eén iemand raakte gewond doordat zo'n punt dwars door de hand ging. Anderen liepen schaafwonden op.

“We zijn ons echt kapot geschrokken", reageert een woordvoerder van Feyenoord bij RTV Rijnmond. "Het schandaligste is nog wel dat zeker vijf horecamedewerkers zwaar in de verdrukking zijn gekomen en doodsangsten hebben uitgestaan. Hun welzijn is nu onze eerste zorg. Maar ook de materiële schade is aanzienlijk en daarvoor zullen we ons zeker bij NAC Breda melden."

Nadat de horecatent kort en klein was geslagen, richtte de woede van de NAC-fans zich op de ME. Over en weer zijn er flinke klappen uitgedeeld. 'Op een gegeven moment telde de groep relschoppers af van tien tot nul en vielen ze 'en masse' de ME aan', weet de omroep. De politie heeft tien aanhoudingen verricht.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.