El Ahmadi kritisch op Rode Duivel Bakayoko bij PSV

Kritiek op Rode Duivel Bakayoko: "Alsof hij aan het worstelen is met zichzelf"

22 september om 22:44

Karim El Ahmadi is niet te spreken over het optreden van Rode Duivel Johan Bakayoko tegen Fortuna Sittard. De buitenspeler maakte geen scherpe indruk op El Ahmadi, die in Dit was het Weekend meent dat Bakayoko 'worstelt met zichzelf'.

"Vandaag was hij misschien wel de slechtste speler bij PSV. Het lijkt wel alsof hij een beetje aan het worstelen is met zichzelf", stelt de voormalig middenvelder aan de hand van beelden waarop Bakayoko meermaals knullig balverlies lijdt. "Tegen Juventus speelde hij ook al geen beste wedstrijd."

Kenneth Perez vermoedt dat de nederlaag tegen Juventus zijn weerslag heeft gehad op de spelers van PSV en de manier waarop zij naar het duel met Fortuna Sittard toeleefden. El Ahmadi is het met zijn tafelgenoot eens, en denkt dat er voor de Eindhovenaren simpelweg weinig te winnen valt tegen Fortuna Sittard. "Je hebt niets te winnen, daarom moet je pieken in de grootste wedstrijden. Ik wilde me in de grote wedstrijden altijd meer laten zien dan in de kleine wedstrijden, want na de grote wedstrijden kun je zeggen: kan ik wel of kan ik niet mee?"

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.