Cercle Brugge blijft in sukkelstraatje zitten en verliest ook van KV Mechelen

Vandaag om 17:55
Laatste update: om 18:07

Cercle Brugge is er opnieuw niet in geslaagd om een driepunter te pakken en heeft ook tegen KV Mechelen opnieuw een klap gekregen. Op bezoek bij Malinwa ging het met 2-0 onderuit.

Cercle Brugge zit in de hoek waar de klappen vallen. De Vereniging was vorig seizoen nog een revelatie, maar bengelt momenteel onderaan het klassement. Het hoopte tegen KV Mechelen nog eens te kunnen overtuigen, maar kende ook tegen Malinwa een moeilijke partij.

Malinwa was aanvankelijk ook de betere ploeg en kende de beste mogelijkheden. Aan de overzijde vond Cercle de weg naar Denkey en al zeker doelman Ortwin De Wolf niet. Malinwa kreeg halfweg de eerste helft dan ook de verdiende voorsprong via Daam Foulon, die daarop wel Warleson raakte en geblesseerd uitviel.

Voor KV Mechelen leek dat ene doelpuntje genoeg en zakte het in de tweede helft helemaal naar achteren, waardoor Cercle wel wat meer balbezit kreeg. Het kwam enkel maar tot enkele halve kansjes en zag Bas Van den Eynden in het slot uiteindelijk zelfs nog de 2-0 maken. Ook Lion Lauberbach wist daarna nog te scoren, maar zijn treffer werd afgekeurd voor nipt buitenspel.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.