Girona verliest ook bij Valencia

Girona incasseert volgende tik met ongelukkige nederlaag bij Valencia

21 september om 20:29

Girona heeft de derde nederlaag op rij geleden. De Catalanen gingen zaterdag ongelukkig met 2-0 onderuit in het La Liga-duel bij Valencia.

Girona kreeg vorige week klop van FC Barcelona (1-4) en dolf vervolgens het onderspit in de Champions League-wedstrijd tegen Paris Saint-Germain (1-0). Ten opzichte van de clash in Frankrijk keerden Daley Blind en Arnaut Danjuma terug in het elftal, terwijl Donny van de Beek juist naar de bank verdween.

Valencia kwam tien minuten na rust aan de leiding door een van richting veranderd schot van Luis Rioja. Drie minuten later liet Girona-doelman Paulo Gazzaniga zich ook verrassen door een schot van Dani Gomez, dat eveneens licht werd getoucheerd.

Girona-trainer Míchel bracht een half uur voor tijd onder meer Gabriël Misehouy. Van de Beek volgde tien minuten voor tijd, maar de achterstand werd niet meer gerepareerd. Daardoor blijft Girona steken op de dertiende plek met zeven punten uit zes duels. Valencia pakt belangrijke punten in de strijd tegen degradatie en staat achttiende met vier punten.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.