Derksen: 'Bijlow veel beter dan Wellenreuther'

Wellenreuther (ex-RSCA) onder vuur bij Feyenoord: "Bijlow is zoveel beter"

Vandaag om 19:33

Johan Derksen en Hélène Hendriks verwachten Justin Bijlow snel weer onder de lat bij Feyenoord. De twee oordelen hard over Timon Wellenreuther (ex-RSC Anderlecht), die ook in het Champions League-duel met Bayer Leverkusen (0-4) geen sterke indruk maakte.

Derksen vindt dat Brian Priske in moet grijpen. "Ja, wat mij betreft is het klaar", zegt de analist bij Vandaag Inside. "Die trainer, die nu de huddle niet meer doet, die luistert goed naar de mensen om zich heen. Die man moet toch eens stoppen, iedereen in Nederland weet dat Bijlow een veel betere keeper is. Ze hebben in die Duitser een goede reservekeeper, maar je mag hem toch niet vergelijken met Bijlow?"

Daar is Hendriks het mee eens. "Hij maakte wel meerdere foutjes hoor, die Wellenreuther. Ik denk dat hij nog één wedstrijd onder de lat staat, en dat Priske dan kiest voor Bijlow", voorspelt de presentatrice van Ziggo Sport en De Oranjezondag.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.