Wim De Coninck is onder de indruk van coach Wouter Vrancken bij KAA Gent

Vrancken maakt indruk op De Coninck: "Op korte tijd enorme progressie"

Vandaag om 18:15

De seizoenstart van KAA Gent was wisselvallig, maar Wim De Coninck is onder de indruk van het werk van coach Wouter Vrancken. De oud-doelman ziet in korte tijd al enorme verbeteringen.

"Men bouwt duidelijk aan een nieuw team", analyseert De Coninck in zijn bijdrage in Het Nieuwsblad. "Je merkte wel dat de fans wat ongerust werden. Hier en daar las ik zelfs dat Gent misschien wel tegen de degradatie zou knokken, stel je voor, dat is de waan van de dag."

De Coninck verheugt zich op de rest van het seizoen en denkt dat de Buffalo’s nog naar een hoger niveau zullen groeien. De voortekenen zijn alvast veelbelovend. "Aanvankelijk waren er veel twijfels maar nu merk je dat er muziek zit in deze groep. Ook zie je dat heel wat jongens op korte tijd enorme progressie boeken."

Dat is de verdienste van onder andere Vrancken, vindt De Coninck. "Zo zie je maar dat er in Gent bijzonder goed werk is geleverd door het management én de technische staf. Als nu ook Andri Gudjohnsen nog doorbreekt, is er sprake van een quasi perfect scenario!", besluit hij.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.