Supporters van Anderlecht reageren: "Op een bepaald moment stopt het"

Vandaag om 13:29

Brian Riemer is geen coach van Anderlecht meer. Ivan Boelens, voorzitter van de RSCA-fanclub, reageert nu bij SporzaHij beseft dat de situatie onhoudbaar was.

"Je zag de stijl van Anderlecht niet meer: er was te weinig goed voetbal, er werd niet goed gewisseld", vertelt Boelens. "Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik denk dat de Deense connectie meespeelde. Anders Dreyer speelt al weken ondermaats, maar bleef staan. Nilson Angulo is al weken uit vorm, maar blijft kansen krijgen."

Riemer was onlangs nog aanwezig op een fanavond. "Hij was nog gemotiveerd. De drive was er nog. Hij zei ook tegen ons dat hij tijdens de voorbereiding geen nieuwkomers had kunnen inpassen. De spelers kenden elkaar nog niet en begrepen zijn bedoelingen niet. Maar na elke wedstrijd benadrukte hij het positieve, terwijl hij moest werken aan de negatieve punten. Riemer bleef gemotiveerd en vroeg onze steun, maar op een bepaald moment stopt het."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.