Zakaria El Ouahdi over mislukte transfer van KRC Genk naar Benfica

El Ouahdi zette knop om na gemiste transfer: "Wie weet komt er nog grotere club”

Vandaag om 10:34

Zakaria El Ouahdi zag deze zomer een transfer naar Benfica in de soep lopen. De gemiste toptransfer heeft de smaakmaker van KRC Genk echter niet van de wijs gebracht.

Het leek een kwestie van tijd tot het rondkwam, de overgang naar de Porugese topploeg Benfica. "Op een bepaald moment leek een transfer in de maak", vertelt hij aan Het Nieuwsblad. "Uiteindelijk geraakten beide clubs het niet eens over de transfersom, dat is jammer."

Niet getreurd en de knop omzetten, dacht El Ouahdi. "Ik hoef mijn droom helemaal niet op te geven, als ik sterk presteer komt Benfica misschien wel opnieuw op de proppen", klinkt het vol vertrouwen. "Of wie weet een nog grotere club."

De rechterflankspeler neemt Genk in alle geval niets kwalijk. "De spelers, die hier na één seizoen al zijn vertrokken voor een stap hogerop, kan je op één hand tellen", legt hij uit. "Dat is ook zo besproken bij mijn transfer van RWDM naar Genk. Daarom heb ik begrip voor hun beslissing, hoe spijtig ik het persoonlijk ook vond."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.