Sébastien Pocognoli over Anouar Aït El Hadj bij Union SG

Pocognoli over aarzelende start Aït El Hadj bij Union SG: "Verwacht meer van hem"

Vandaag om 07:34
Laatste update: om 07:39

Anouar Aït El Hadj maakte deze zomer de overstap van KRC Genk naar Union Saint-Gilloise. De aanvallende middenvelder kreeg al flink wat speeltijd op het Dudenpark, maar noteerde nog geen goals of assists. Trainer Sébastien Pocognoli heeft echter alle vertrouwen in hem.

Bij RSC Anderlecht was Aït El Hadj een veelbelovende speler, maar na een goede periode onder Vincent Kompany liep het spaak bij paars-wit. Daarna kwam hij in Genk nooit helemaal uit de verf.

Bij Union ziet Pocognoli hem nu als een van de bepalende spelers. "Anouar is geen heel jonge speler meer", citeert Het Nieuwsblad de coach. "We mogen van hem vragen dat hij er staat op sleutelmomenten. Net als van andere spelers, verwachten we ook van hem meer."

In de match tegen Antwerp verspeelde hij gemakkelijk een bal en dat had een tegengoal tot gevolg. "Daar heb ik met hem over gesproken", vertelt Pocognoli over dat moment. "We zien bij Anouar dat hij echt wel zijn best doet, maar met dat soort fases moeten wij als ploeg en hij als speler beter omgaan."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.