Arthur Vermeeren debuteerde in basisploeg bij RB Leipzig

Ondanks eerste basisplek teleurstelling bij Vermeeren: "Heel zuur gevoel"

Vandaag om 07:17

Arthur Vermeeren en zijn ploegmaats Loïs Openda en Antonio Nusa bij RB Leipzig verloren donderdagavond door een laat doelpunt in het Metropolitano van Atlético Madrid. Voor Vermeeren vond het uiteindelijk een heel zure avond.

Vermeeren mocht bij Leipzig voor het eerst in de basis komen opdraven, en dat tegen de club waar hij nog altijd onder contract staat. Ook Loïs Openda en Antonio Nusa (ex-Club Brugge) kwamen aan de aftrap voor de Duitsers.

Over zijn basisplek was Vermeeren niet verbaasd. "De trainer heeft gezegd dat ik goed aan het trainen was en dat hij vertrouwen in mij had en dat mijn kans ging komen. Ik was er klaar voor", zei hij tegen Het Laatste Nieuws

Voor de middenvelder was het speciale partij tegen zijn ex-ploegmaats. "De atmosfeer bij zo’n wedstrijd in de Champions League is geweldig. Om de fans en de spelers terug te zien was heel leuk", zei de middenvelder daarover. Toch overheerste door de nederlaag de teleurstelling. "We gaan met een heel zuur gevoel terug naar Leipzig", klonk het.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.