Peter Willems reageert op aanstelling als CEO KBVB

Niet Mannaert, maar Willems is nieuwe CEO: "KBVB staat voor uitdagingen"

Vandaag om 07:00

Niet Vincent Mannaert, maar Peter Willems werd door de KBVB aangesteld als de nieuwe CEO. Hij moet na een roerige periode voor we stabiliteit gaan zorgen op de burelen in het Proximus Basecamp.

De nieuwe CEO gaf op de website van de voetbalbond al een korte reactie op zijn aanstelling. "De KBVB staat voor een aantal uitdagingen, maar er liggen ook heel wat kansen", valt er te lezen. "Samen met de medewerkers van de KBVB, Voetbal Vlaanderen, ACFF en onze partners, en de steun van de raad van het bestuur en het directiecomité, hoop ik een mooi verhaal te schrijven."

Willems werkte sinds februari 2024 al voor de KBVB. Eerst als directeur Arbitrage, daarna ook als directeur Sport. CEO is dus de volgende stap. "De KBVB is een prachtige organisatie, die bestaat uit gepassioneerde en gemotiveerde medewerkers", meldt hij nog. "We gaan elke dag keihard ons best doen voor het goede van het Belgische voetbal."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.