KRC Genk huurling Zeqiri content bij Standard in de Jupiler Pro League

Zeqiri content bij Standard: “Vorig jaar was ik al gefascineerd op Sclessin”

19 september om 20:59

Andi Zeqiri, de spits van Standard, is content bij zijn nieuwe club. Zeqiri is op huurbasis overgekomen van KRC Genk en weet direct indruk te maken bij de Rouches. Zeqiri staat vrijdag met Standard tegenover vice-kampioen Union SG op Sclessin.

Zeqiri vertelt hoe het tot nu toe voor hem is om voor Standard uit te komen. “Ik weet dat Standard een grote club is. De supporters van Standard brengen een fantastische sfeer en dat is belangrijk voor de spelers. Vorig jaar was ik al gefascineerd toen ik op Sclessin kwam spelen”, deelt Zeqiri via de officiële kanalen van Standard.

Zeqiri geeft aan hoe hij uiteindelijk bij Standard terecht kwam. “Ik heb een goede entourage, zij adviseerden mij om bij Standard te zijn, het is goed voor mij. Ik had bij Genk moeten zijn, maar het ging niet zoals gepland. Ik ben er trots op om bij Standard te zijn. Voor mij was het belangrijk om speeltijd te hebben en om mezelf te kunnen tonen moet ik hard blijven werken, want er is concurrentie”, citeert RTBF Zeqiri.

De 25-jarige Zeqiri komt nu op huurbasis uit voor Standard, maar de Rouches hebben een aankoopoptie opgenomen in het contract met Genk. Zeqiri speelde tot nu toe 68 minuten voor Standard tegen Dender en wist direct een doelpunt te maken.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.