Fredberg verdrietig na ontslag Riemer bij RSC Anderlecht

Fredberg verdrietig na ontslag Riemer bij RSCA: “Doet pijn om afscheid te nemen”

19 september om 21:33

Jesper Fredberg, de CEO Sports van RSC Anderlecht, vertelt over het ontslag van Brian Riemer bij paars-wit. Fredberg geeft aan dat het niet gemakkelijk was om afscheid te nemen van de hoofdtrainer bij Anderlecht.

Fredberg krijgt de vraag hoe teleurgesteld hij is over het ontslag van Riemer bij Anderlecht. “Ik voel me verdrietig. Mijn belangrijkste taak is om al mijn medewerkers te beschermen zodat ze weten dat ze onze volledige steun hebben, tot ze dat niet meer hebben”, deelt Fredberg aan DAZN.

Fredberg geeft aan dat het niet gemakkelijk was om afscheid te nemen van Riemer bij Anderlecht. “Het doet dus pijn om afscheid te nemen van iemand die zo hard heeft gewerkt en die alles heeft gegeven voor het succes van deze club. Het is nooit prettig. Het is ook iets voor ons om over na te denken waardoor we niet meer in soortgelijke situaties komen”, aldus Fredberg.

Fredberg sluit af door te benadrukken dat Anderlecht blij is met de lange periode die het had met Riemer als hoofdtrainer. “In het voetbal is het moeilijk, maar het gebeurt. We zijn blij met de lange periode die we samen hadden, maar het is nooit fijn”, besluit de CEO Sports van Anderlecht.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.