Letsch in beeld bij Anderlecht als nieuwe hoofdtrainer

'Hjulmand en Letsch op de lijst bij RSC Anderlecht na ontslag Riemer'

Vandaag om 17:18
Laatste update: om 19:18

Thomas Letsch is bij RSC Anderlecht in beeld om de nieuwe hoofdtrainer te worden, zo meldt Het Nieuwsblad. Na het ontslag van Brian Riemer is paars-wit op zoek naar een nieuwe coach. Ook Kasper Hjulmand staat op de lijst met mogelijke opvolgers.

Riemer stond bij Anderlecht al langere tijd onder druk. De supporters riepen al enige tijd om zijn vertrek en nu heeft de clubleiding daar gehoor aan gegeven. Na een reeks met teleurstellende resultaten, waaronder een pijnlijke 0-2 nederlaag tegen KRC Genk, werd besloten om Riemer op straat te zetten.

Na deze beslissing is Anderlecht bezig om zich te oriënteren op mogelijke opvolgers van Riemer. Hjulmand, voormalig bondscoach van Denemarken, is één van de namen op het lijstje. 'Hjulmand was enkele jaren geleden al eens dicht bij Anderlecht wegens zijn attractieve voetbal, maar dat ging toen net niet door', klinkt het. Hjulmand zit op dit moment zonder werkgever.

Ook de eveneens vrije Letsch is bij Anderlecht in beeld als nieuwe hoofdtrainer. In het seizoen 2021/2022 wist Vitesse onder leiding van de Duitser over twee duels af te rekenen met Anderlecht in de Conference League. 'Dat zijn ze in het Lotto Park nog niet vergeten', schrijft Het Nieuwsblad.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.