CEO Fredberg verdedigt zichzelf bij RSC Anderlecht na ontslag Riemer

CEO Fredberg verdedigt zichzelf bij RSCA: “Ik trek ten strijde voor Anderlecht”

19 september om 15:44

Jesper Fredberg, de CEO Sports van RSC Anderlecht, heeft zijn eigen positie verdedigt bij paars-wit na het ontslag van hoofdtrainer Brian Riemer. Fredberg geeft aan dat hij voor Anderlecht ten strijde trekt en dat hij de druk bij Anderlecht omarmt.

Fredberg krijgt de vraag of hij deelt in de verantwoordelijkheid van de prestaties van Anderlecht en of hij er wel alles uit heeft gehaald tijdens de zomerse mercato. “Iedereen deelt deze verantwoordelijkheid. Iedereen speelt hierin een rol, ik ook. We moeten reflecteren en kijken hoe we hier sterker uit kunnen komen. We geloven nog steeds dat we met Brian goede stappen hebben gezet. We moeten nu kijken hoe we de volgende stap kunnen zetten”, deelt Fredberg aan DAZN.

Vervolgens krijgt Fredberg de vraag of hijzelf als CEO Sports van Anderlecht nog genoeg support voelt om door te gaan. “Ik trek ten strijde voor Anderlecht. Dat is het gevoel dat je moet uitstralen naar je collega’s. Dat is ook hetgeen dat ik verwacht van de mensen boven mij bij Anderlecht. Zolang ik dat gevoel heb, dan trek ik ten strijde voor Anderlecht”, aldus Fredberg.

“Ik verdedig Anderlecht met alles wat ik heb. We zijn hongerig om meer te bereiken, maar er is ontzettend veel druk bij deze club, ook in vergelijking met andere clubs. Je moet in staat zijn om daar mee om te gaan. Dat is iets wat we omarmen, dat is de geschiedenis en cultuur van de club, dat kun je niet kopen. We zijn bevoorrecht en vereerd om dit te mogen vertegenwoordigen”, besluit Fredberg.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.