Nilsson reageert ontgoocheld bij Club Brugge: "Een veel te zwaar verdict"

Vandaag om 12:00

Club Brugge heeft met 0-3 verloren van Borussia Dortmund. Na de partij was Gustaf Nilsson ontgoocheld. De aanvaller besefte dat er meer inzat.

"Het is overduidelijk dat de eindscore een veel te zwaar verdict is", vertelde Nilsson of de officiële website. "Gedurende 75 minuten konden we onze voet naast die van hun zetten maar details hebben deze wedstrijd beslist. Bovendien komen we ongelukkig op achterstand doordat het schot werd afgeweken. Daarna namen we meer risico’s en gaven we bijgevolg meer ruimte weg en dan wordt zoiets op dit niveau genadeloos afgestraft."

Nilsson vond dat Club meer verdiende. "Het is zuur dat we vandaag niet konden stunten. We speelden een goeie wedstrijd maar uiteindelijk kregen we geen loon naar werken. Allicht zat het verschil hem vooral in de boxes. Zelf kregen we een aantal kansen maar hadden we ook wat pech in de afwerking. Gaat die bal van Hugo (Vetlesen, red) binnen, dan krijgen we allicht een totaal andere wedstrijd."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.