Tom Boudeweel na Club Brugge tegen Borussia Dortmund in Champions League

“Skov Olson dreigde eindelijk eens op het hoogste toneel”

Vandaag om 11:29

Tom Boudeweel was radiocommentator bij de wedstrijd tussen Club Brugge en Borussia Dortmund. De wedstrijd eindigde in een 0-3 nederlaag voor Blauw-Zwart. Toch was de ploeg van Nicky Hayen niet kansloos.

Club Brugge vertoonde tegen Borussia Dortmund uitstekend spel. "En dat is een conclusie die we de voorbije jaren wel al vaker hebben getrokken bij wedstrijden van Belgische ploegen, zeker in de Champions League. Waar de tegenstanders beter zijn, waar je soms het gevoel hebt van "Hey, we waren er dicht bij", maar waar je uiteindelijk met lege handen achter blijft", aldus Boudeweel bij Sporza.

De ploeg van Hayen kreeg in het Champions League-duel voldoende kansen om het doel te treffen. "Met die 5 schoten op doel in dezelfde fase, met als sluitstuk een schot van dichtbij tegen de onderkant van de lat. Na de rust was er een vrije schietkans voor Hans Vanaken. En een goede Skov Olsen dreigde eindelijk nog eens op het hoogste toneel", concludeert Boudeweel.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.