'Peter Willems mogelijk interim-CEO voetbalbond na afhaken Vincent Mannaert'

'Willems mogelijk interim-CEO voetbalbond na afhaken Mannaert'

Vandaag om 08:25
Laatste update: om 08:55

Mannaert wordt geen CEO van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB). De bond denkt daarom aan Peter Willems als interim-CEO. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Willems bekleedt momenteel de rol van hoofd van het sportdepartement en de arbitrage en staat bovenaan het lijstje van de KBVB. Willems, die nota bene werd binnengehaald door de vertrokken Vandendriessche, hervormde de arbitrage en herstructureerde het sportieve departement.

Naast Willems is ook Manu Leroy kandidaat. Leroy is momenteel directeur communicatie en nam de rol van interim-CEO eerder op zich na het ontslag van Peter Bossaert. Naar verluidt wil Leroy die rol niet opnieuw op zich nemen.

De zoektocht van de KBVB reikt verder. Er is namelijk ook behoefte aan een technisch directeur om Frank Vercauteren te vervangen. Daarnaast gaat de bond op zoek naar een nieuwe juridische directeur na het vertrek van Peggy Leys.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.