Sparta Praag boekt overtuigende thuiszege tegen Red Bull Salzburg

18 september om 20:41
Laatste update: 18 september om 20:52

Woensdagavond stonden Sparta Praag en Red Bull Salzburg tegenover elkaar in de Champions League. Sparta Praag wist de drie punten thuis te houden en boekte een overtuigende 3-0 zege.

Sparta Praag ging meteen enthousiast van start en dat resulteerde ook in een vroeg doelpunt. Want na amper twee minuten spelen had Kaan Kairinen de thuisploeg al op voorsprong getrapt. Wat vroeg in de eerste helft lukte, lukte ook laat in de eerste helft voor Sparta Praag.

Want in minuut 42 was het opnieuw raak voor de thuisploeg. Dit keer kwam het doelpunt op naam van Victor Oluyemi Olatunji. 2-0 was ook meteen de ruststand. In het begin van de tweede helft was het opnieuw Sparta Praag dat dreigend voor de dag kwam.

Na dik tien minuten spelen in de tweede helft was het dan ook opnieuw prijs. Qazim Laçi zette met één beweging meerdere verdedigers en de doelman op het verkeerde been en kon zo de bal makkelijk in het doel trappen. Nadien werd er niet meer gescoord en zo bleef het bij 3-0.