Voor Olivier Deschacht is over voor Brian Riemer bij RSC Anderlecht

Deschacht ziet het niet meer goed komen met Riemer: "Game over"

18 september om 13:16
Laatste update: 18 september om 13:18

Olivier Deschacht denkt dat het binnenkort afgelopen is voor Brian Riemer bij RSC Anderlecht. De ex-speler van paars-wit kan zich vinden in veel van de kritiek die de Deense coach de laatste tijd te verduren heeft gekregen.

Het geduld bij de supporters van Anderlecht is stilaan op en Deschacht weet waarom dat het geval is. "Ik snap de kritiek wel", vertelt Deschacht tegen Sporza. "Anderlecht wacht al heel lang om nog eens mee te doen voor de prijzen en de fans willen ook goed voetbal zien."

De 20-voudig Rode Duivel ziet geen verbetering ten opzichte van vorig seizoen. "Vorig seizoen speelde Anderlecht ook niet goed, maar toen won het wel. Dit seizoen zet de trend van het slechte voetbal zich voort. Ze spelen heel behoudend en hebben het heel moeilijk om dominant voetbal te brengen", analyseert Deschacht.

De oud-speler denkt daarom dat de dagen van Riemer bij Anderlecht zijn geteld. Vanaf het moment dat de fans zich beginnen roeren wordt het namelijk een zeer moeilijk verhaal voor een coach. "Als de supporters beginnen te klagen over de trainer is het meestal game over", stelt Deschacht droog vast.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.