Timothy Castagne mist beslissende penalty bij Fulham

Castagne mist beslissende strafschop in langste penaltyreeks ooit in League Cup

18 september om 12:17

Voor Rode Duivel Timothy Castagne was het dinsdag een hele vervelende avond. In de League Cup miste de verdediger de laatste penalty van de strafschoppenserie en hij zorgde voor de uitschakeling van zijn club Fulham.

Fulham speelde in de derde ronde van de Engelse League Cup een uitmatch bij tweedeklasser Preston North End. Het leek al in reguliere speeltijd mis te gaan voor Castagne en co., want Fulham keek lang tegen een achterstand aan. 

Arsenal-huurling Reiss Nelson zorgde toch nog voor de gelijkmaker en na een doelpuntloze verlenging moesten strafschoppen de beslissing brengen. Na een enorm lange serie van 34 penalty’s - de langste ooit in de League Cup -, waarin Castagne ook al een penalty scoorde, werd onze landgenoot uiteindelijk de ongeluksvogel. Bij een 15-15 stand schoot Castagne de bal over het doel, Ryan Ledson schoot Preston vervolgens naar de winst.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.