Scheidsrechters jupiler pro league speeldag 8

Aanduidingen speeldag 8 bekend: Laforge fluit Club Brugge-Gent, kelderkraker voor Van Driessche

17 september om 18:40
Laatste update: 17 september om 18:54

Op speeldag acht van de Jupiler Pro League neemt Club Brugge het in eigen huis op tegen KAA Gent. Daarnaast staat de 'kelderkraker' tussen STVV en Beerschot op het programma, terwijl RSC Anderlecht de Zebra's uit Charleroi op bezoek krijgen. De scheidsrechters die de wedstrijden in goede banen moeten leiden zijn alvast bekend. 

Op vrijdag mag Jan Boterberg het duel tussen Standard en Union Saint-Gilloise voor zijn rekening nemen. Hij wordt bijgestaan door Kevin Dhondt en Nicolas Maszowez. Nicolas Laforge is dan weer de VAR van dienst. 

De topper tussen Club Brugge en KAA Gent zal doorgaan onder leiding van Nicolas Laforge. Zijn assistenten zijn Laurent Conotte en Vito Di vincenzo. Nathan Verboomen fungeert als VAR. 

Bram Van Driessche moet het duel tussen STVV en Beerschot in goede banen leiden. Hij krijgt daarbij de hulp van Yves De neve en Quentin Lesceux. Wim Smet is de VAR.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.