Sonck en Joos over situatie Kevin De Bruyne bij de Rode Duivels

Joos over KDB bij Duivels: “Dan zeg ik hem te stoppen, geen eer meer te halen”

17 september om 16:29
Laatste update: 17 september om 16:34

Filip Joos en Wesley Sonck gingen tijdens Extra Time een discussie aan over Kevin De Bruyne bij de Rode Duivels. Joos en Sonck vroegen zich af of De Bruyne nog door gaat bij de Rode Duivels en Sonck geeft aan dat De Bruyne zijn excuses moet maken aan zijn ploegmaats bij de Rode Duivels.

Joos vraagt zich af wat een dikke vriend van De Bruyne hem zou zeggen over zijn situatie bij de Rode Duivels. Sonck antwoordde als volgt. “Komaan Kev, doe nog even voort”, citeert Sporza.

Joos zou De Bruyne ander advies geven bij de Rode Duivels. “Als ik echt bevriend ben, zeg ik hem te stoppen. Er valt geen eer meer te halen en je frustreert je alleen maar”, geeft Joos aan.

Sonck reageert daar weer op door aan te geven dat er eerst een andere vraag gesteld moet worden aan de kapitein van De Rode Duivels. “Doe je het nog graag? Die vraag moet je eerst stellen”, vindt Sonck.

Sonck geeft vervolgens aan dat hij het niet zou waarderen wanneer De Bruyne zich zo over hem had uitgelaten bij de Rode Duivels. “Dat zou ik hem kwalijk nemen als ploegmaat. Hoe goed je ook bent, dan kan je niet maken. Maar mea culpa. Misschien heb ik dat destijds ook gedaan”, besluit Sonck.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.