Komt er een tweede trainersontslag in JPL? "Benieuwd hoe lang hij het nog zal uitzingen"

17 september om 21:02

Met Chris Lattanzio heeft de JPL al één coach verloren en koos men bij STVV voor de komst van Felice Mazzu. Hij is echter niet de enige trainer die onder vuur staat. Er is al flink wat kritiek op Brian Riemer, maar ook Beerschot-trainer Dirk Kuyt moet mogelijk vrezen voor zijn job.

Beerschot kende voorlopig een dramatische start en staat voorlopig met 1 op 21 kleurloos laatste in de stand. Een degradatie vermijden, lijkt moeilijk te gaan worden. En volgens Tom Boudeweel zal dat binnenkort ook Kuyt de kop gaan kosten. "Beerschot dat – zoals het tegen Charleroi ook weer speelde – lijkt en vogel voor de kat. Benieuwd hoe lang Dirk Kuyt het daar zal uitzingen", geeft hij aan bij Sporza.

Volgens clubwachter Yannick Lambrecht van Gazet van Antwerpen zullen de komende twee weken cruciaal zijn voor Kuyt. Dan neemt Beerschot het namelijk op tegen STVV en Royal Antwerp FC. "Stel dat Beerschot ook kansloos verliest in eigen huis tegen STVV, een laagvlieger die zelfs al een trainerswissel heeft doorgevoerd, en zeker tegen Antwerp in dé stadsderby op de Bosuil… Dan zal het geduld voor veel Beerschotters op zijn", klinkt het nog. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.