HVH verwacht geen Duranville bij Borussia Dortmund tegen Club Brugge

HVH over Duranville voor Club – Dortmund: “Bedolven onder lof … alsjeblieft zeg”

17 september om 08:02
Laatste update: 17 september om 08:06

Hein Vanhaezebrouck verwacht niet de 18-jarige Rode Duivel Julien Duranville bij Borussia Dortmund tegen Club Brugge in de competitiefase van de Champions League. Volgens Vanhaezebrouck staat het voormalige jeugdproduct van RSC Anderlecht niet hoog genoeg in de pikorde bij Borussia Dortmund.

Vanhaezebrouck geeft aan dat het geen goede zaak is dat Duranville al een kans kreeg van Domenico Tedesco bij de Rode Duivels. “Neen. Die jongen heeft potentieel, maar het is geen goede zaak dat hij al minuten kreeg in de nationale ploeg. De lof waaronder hij nu al bedolven werd… alsjeblieft zeg”, citeert Het Nieuwsblad Vanhaezebrouck.

Vanhaezebrouck geeft aan dat Duranville pas 31 minuten speelde dit seizoen voor Dortmund. “Daar staan anderen hoger in de pikorde, jongens die voor goals én assists zorgen. Zoals de 20-jarige Jamie Gittens, die als invaller twee keer scoorde tegen Frankfurt”, aldus Vanhaezebrouck.

“Dus, tenzij het 0-3 staat, zal Duranville wellicht niet eens invallen. Voor hen is dit meteen een belangrijke: Dortmund kreeg een haalbare loting om in de top acht te eindigen. Maar dan is winnen in Brugge een must”, besluit Vanhaezebrouck.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.