Giorgio Chiellini is terug bij Juventus

Clubicoon Chiellini keert terug bij Juventus: niet op het veld, maar op kantoor

16 september om 23:22
Laatste update: 16 september om 23:24

Giorgio Chiellini is terug bij Juventus. Niet meer in wedstrijdtenue, maar in driedelig kostuum ditmaal. De oud-speler krijgt hij de Oude Dame een job als manager, meldt hij via sociale media.

Chiellini speelde meer dan 500 matchen voor Juventus en won er maar liefst negen keer de Scudetto. In 2022 zwaaide hij af in Turijn en trok naar Los Angeles FC om daar zijn actieve carrière af te sluiten.

Nu keert het clubicoon dus terug bij Juve. Wat zijn job precies zal inhouden is nog geheel duidelijk, maar Chiellini zelf was alvast zeer in zijn nopjes met de terugkeer. 

"Ik ben weer thuis, zij het in een andere vorm en in een andere rol. Zwart en wit maken deel uit van mij. Ik heb deze kleuren altijd diep in mij gevoeld en deze club heeft zeer veel voor mij betekend. Ik kijk ernaar uit om met dezelfde passie als altijd mijn bijdrage te leveren om Juventus naar nieuwe hoogtes te brengen", meldt hij op X.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.