Noah Fadiga na reactie op Andri Gudjohnson

Fadiga na reactie op Gudjohnson: "Had niet zo mogen reageren"

16 september om 17:46

Bij de overwinning van KAA Gent tegen KV Mechelen was Noah Fadiga - één van - de beste man(nen) op het veld. De wingback kon scoren en had ook graag zijn tweede van de avond gemaakt, maar Andri Gudjohnsen stond in de weg, waarna Fadiga erg teleurgesteld reageerde. Hij blikte na afloop terug op de fase. 

Vrancken had eerder al aangegeven dat de reactie van Fadiga achterwege mocht gelaten worden. Ook de vleugelverdediger zelf kwam terug op de fase. "We zijn allemaal winnaars en ik wou graag mijn tweede van de avond maken", klinkt Fadiga op de website van KAA Gent. "De verdediger was al uitgeschakeld en er was genoeg tijd en ruimte om zelfs mijn beste voet en een hoek nog te kiezen."

Nadien besefte Fadiga echter dat hij niet had mogen reageren. "Mijn reactie was menselijk, maar toch had ik niet zo mogen reageren", aldus Fadiga. "Dat neem ik op mij. Nu is dat gepasseerd, voor hem en voor mij. We blijven goede ploegmaats."

Met dat laatste lijkt de zaak dan ook afgesloten. Gudjohnsen is echter duidelijk op zoek naar een doelpunt om het tij te doen keren. In vijf wedstrijden kon de IJslander voorlopig één keer de netten doen trillen.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.