Vincent Kompany voor Dinamo Zagreb tegen FC Bayern Munchen

Kompany klaar voor CL met Bayern: 'Tegen Zagreb of Barcelona mag geen verschil zijn'

16 september om 17:16

Dinsdag is het zover. Dan begint de vernieuwde versie van de Champions League. Vincent Kompany mag met Bayern München meteen Dinamo Zagreb ontvangen. De coach blikt vooruit op de ambities van der Rekordmeister.

In 2025 wordt de finale van de Champions League in de Allianz Arena in München gespeeld. Uiteraard dromen de Bayern-fans ervan om die te bereiken. 'Die droom is er bij de fans, ze mogen ook dromen', klinkt Kompany op de sociale media van Bayern zelf. 'Het belangrijkste voor mij is dat we het op het veld laten zien.'

Om de spits af te bijten krijgt Kompany het Kroatische Dinamo Zagreb over de vloer. 'We hebben morgen een moeilijke wedstrijd. Het is belangrijk om goed te spelen en te winnen. We hopen dat de fans zo lang kunnen dromen.'

Naast Zagreb neemt Der Rekordmeister het ook onder ander op tegen FC Barcelona en Paris Saint-Germain. Voor Kompany mag er geen onderscheid gemaakt worden. 'Ik kan geen onderscheid maken tussen de wedstrijden. Er mag geen verschil zijn tussen Barcelona of Zagreb. We willen in elke wedstrijd ons doel bereiken en de punten pakken', besluit de ex-Rode Duivel. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.