Jan Vertonghen opent voetbalveldje in Antwerpen

Vertonghen opent voetbalveldje en zwijgt over situatie bij Anderlecht

16 september om 16:46

Jan Vertonghen is nog altijd out met problemen aan zijn achillespezen en wordt pas na de volgende interlandbreak terugverwacht. Dus heeft de kapitein van RSC Anderlecht tijd voor andere dingen.

De 157-voudige Rode Duivels opende maandag met zijn foundation een voetbalpleintje in Antwerpen, zo valt te lezen in Het Nieuwsblad. De toegestroomde jeugd was zeer enthousiast over het bezoek van de voetballer. 

Vertonghen nam zijn tijd voor de enthousiaste kinderen, die konden uitgebreid met hem op de foto en een handtekening van hun idool krijgen. Volgens de krant was het plein helemaal volgelopen voor de Anderlecht-kapitein.

De verdediger lanceerde zijn foundation ter ere van zijn 100ste interland. Het doel ervan is zoveel mogelijk kinderen aanzetten tot spelen, bewegen en creatief zijn. Vertonghen wilde tijdens het heuglijke evenement geen vragen beantwoorden over Anderlecht.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.