Thorsten Fink wil met KRC Genk gaan winnen bij RSC Anderlecht

Fink wil op Anderlecht gaan winnen: "Trekken niet naar Brussel voor één punt"

16 september om 16:02

Dinsdag staat de inhaalwedstrijd tussen RSC Anderlecht en KRC Genk op het programma in het Lotto Park. De koppositie in de Jupiler Pro League staat op het spel en trainer Thorsten Fink van Genk is ervan overtuigd dat zijn ploeg die kan pakken.

Na de nederlaag begin augustus tegen OH Leuven wonnen de Genkies vier keer op rij. De ommekeer is volgens Fink gekomen in de match tegen Club Brugge. "Dankzij die 3-2-zege tegen Club, waar we een 0-2-achterstand omdraaiden, zit er een zekere spirit in het team. Dit momentum moeten we vasthouden", citeert Het Laatste Nieuws de coach.

Terwijl het rommelt bij paars-wit is de Duitse trainer van de Genkies vol vertrouwen. Hij wil zijn ploeg dan ook vol voor de winst laten spelen. "We trekken niet naar Brussel voor één punt, we willen winnen", zegt hij. "Wij willen gewoon winnen daar. We zijn tevreden dat we op dit moment voor de leidersplek kunnen spelen."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.