Matteo Dams na PSV 2-0 NEC

Dams blijft indruk maken bij PSV: "Probeer voeten op de grond te houden en m'n ding te doen"

15 september om 12:20

PSV is er zaterdag in geslaagd met 2-0 te winnen van NEC Nijmegen. Naast Rode Duivel Johan Bakayoko mocht ook de 20-jarige Matteo Dams opnieuw de wedstrijd volmaken bij PSV. Hij maakt ondertussen week na week indruk in de Eredivisie.

Dams mocht ondertussen al enkele weken op rij starten bij PSV, maar blijft toch onder de indruk. "Het is waar je van droomt", aldus Dams op het YouTube-kanaal van PSV. "Maar geen stress voor mij. Ik doe gewoon m'n ding en tot nu toe doe ik het goed. Ik hoop dat ik het vol kan houden."

Ondertussen regent het complimenten op sociale media voor Dams. "Leuk om te horen en te lezen als het voorbijkomt", zegt de verdediger. "Maar ik wil niet in de wolken gaan lopen. Ik probeer m'n voeten op de grond te houden en elke keer ik m'n kans krijg gewoon m'n ding te doen, dat is het belangrijkste."

Volgende week neemt PSV het op tegen Juventus in de vernieuwde Champions League. Voor de Belgische jeugdinternational misschien wel de kans om te debuteren op het kampioenenbal. "Ik kijk uit naar dinsdag. We gaan ons best doen daar", besluit Dams. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.