Toch nog vertrek op komst? Opvallende afwezige op teamfoto van Club Brugge

14 september om 14:28

De transferperiode is afgelopen, de teamfoto's kunnen nu ook definitief worden genomen. Ook bij Club Brugge, dat enkele opvallende afwezigen heeft op de nieuwe teamfoto.

Nicky Hayen zal dit seizoen een beroep doen op 24 spelers, afgaande op de teamfoto op het nieuwe seizoen. Uiteraard met onder meer Hans Vanaken en Simon Mignolet, net zoals jonkies Chemsdine Talbi en Joaquin Seys die volledig deel uitmaken van de A-kern. Er zijn echter ook enkele afwezigen.

Zo is er op de teamfoto geen sprake van Faitout Maouassa, Kamal Sowah én Dedryck Boyata. Die eerste twee mogen al even vertrekken en maken al langer geen deel uit van de A-kern, maar werd nog geen bestemming voor gevonden. De meest opvallende afwezige is echter Boyata.

De voormalige Rode Duivel mocht (en mag) wel vertrekken bij Club Brugge, maar speelde tijdens de voorbereiding ook mee met Blauw-Zwart. Hij leek dit seizoen toch nog één van de back-ups te gaan blijven bij Club Brugge, maar zijn afwezigheid op de teamfoto wakkert de geruchten wel weer aan.



 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Club Brugge (@clubbrugge)

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.