Seraing en Lokeren-Temse pakken eerste punt in Challenger Pro League

Seraing en Lokeren-Temse pakken eerste punt in Challenger Pro League

13 september om 22:02

In de Challenger Pro League werd het vrijdagavond gelijk tussen Club Brugge NXT en RFC Seraing. Voor de ploeg van Mbaye Leye betekende het na drie nederlagen het eerste punt van het seizoen. Ook bij Lokeren-Temse tegen Patro Eisden eindigde het gelijk.

Club Brugge NXT - RFC Seraing: 1-1
Club NXT startte sterk in de partij tegen laagvlieger Seraing. Na een half uur resulteerde dat in de openingstreffer voor de thuisploeg. Het was Kaye Furo met alweer zijn vierde doelpunt van het seizoen. Vlak daarna kreeg Club dé kans op 2-0, maar strafschop van Lenn De Smet eindigde op de paal. Een kwartier voor het einde zorge ‘good-old’ Nils Schouterden voor vreugde bij de bezoekers. Hij zette de 1-1 eindstand op het scorebord.

Lokeren-Temse – Patro Eisden: 2-2
Ook Lokeren-Temse haalde in speelronde 4 het eerste punt binnen. Op eigen veld zorgden Sebastiaan Brebels en Gil Van Moerzeke twee keer voor een voorsprong voor de thuisploeg. Patro kwam echter tweemaal terug en nam een punt mee terug naar huis.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.