Muslic waarschuwt Genk: "Als wij 95 minuten Cercle zijn ..."

Muslic: "Als wij 95 minuten lang Cercle zijn, kan ook Genk met ons worstelen"

13 september om 16:55

Cercle beleeft geen al te geweldige start van de Jupiler Pro League. Mede door het Europese programma, waar het wel de ligafase van de Conference League haalde, kon het enkel nog maar van K. Beerschot V.A. winnen. Daardoor zit het nu in de kelder van het klassement. Tegen KRC Genk wil Miron Muslic het tij keren.

Cercle kan de punten dus goed gebruiken. Op het eerste zicht is de tegenstander van dit weekend een moeilijke klip om te ronden, maar Muslic ziet het best zitten. Hij put vertrouwen uit het recente verleden. "Dit jaar speelden we twee van onze beste wedstrijden tegen Genk. In Genk werd het 1-1, en vooral, enkele maanden geleden versloegen we hen thuis met 4-1", haalde Muslic aan op zijn persconferentie.

Naar die voorbije twee confrontaties heeft de Bosniër deze week al meermaals verwezen binnen zijn spelersgroep. "Dat wekt positieve gevoelens op", beseft hij. "Het herinnert ons eraan dat, als wij ons spel keurig uitvoeren en 90 tot 95 minuten lang Cercle zijn, ook een topclub als Genk met ons kan worstelen." Of dat ook in het nieuwe seizoen het geval zal zijn, komen we zaterdag vanaf 16u te weten.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.