Miron Muslic over prioriteiten Cercle Brugge: "JPL is ons dagelijks brood"

Muslic over prioriteiten Cercle Brugge: "Jupiler Pro League is dagelijks brood"

13 september om 11:25

Cercle Brugge is moeizaam begonnen aan de Jupiler Pro League. Na vijf wedstrijden staat de club op de 14e plek. Muslic is echter niet van plan het daarbij te laten zitten en wil een inhaalrace starten.

De Belgische competitie is belangrijker dan de Conference League voor Cercle Brugge. "De Jupiler Pro League is ons dagelijks brood", vertelde Muslic aan Het Nieuwsblad.

Muslic erkent dat er uitdagingen zijn en vraagt om geduld van de fans. "Siquet, Daland, Lopes en Lemaréchal waren sterkhouders en iemand zoals Kazeem Olaigbe startte vorig seizoen in amper drie matchen en nu in bijna alle wedstrijden. Ook Senna Miangue was dat niet gewend. Bruninho kwam in een andere cultuur terecht, Diakite en Nunes waren niet fit toen ze hier arriveerden en Gary Magnée verkeerde lang in onzekerheid bij Eupen", legde Muslic uit.

Volgens Muslic moeten alle neuzen dezelfde kant op staan voordat het gaat lopen. "Wij spelen in een concept waarin iedereen 100 procent mee moet zijn en gefocust en door de gekende redenen was dat tot dusver niet mogelijk", aldus Muslic.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.