Fabio Ferraro over wedstrijd FCV Dender tegen Standard

Ferraro over wedstrijd tegen Standard: “Deze wedstrijd is een grote uitdaging voor ons”

13 september om 10:43

Fabio Ferraro kende met FCV Dender een goede start van het seizoen. Dender staat momenteel namelijk op een gedeelde eerste plaats en verloor dit seizoen pas één wedstrijd. Vrijdagavond speelt het in de zevende speelronde tegen Standard.

De goede resultaten hebben volgens Ferraro voornamelijk te maken met de goede sfeer binnen het team. "Als team hangen we goed aan elkaar. We hebben een compleet team en dankzij de positieve resultaten zit het in de hoofdjes ook goed. Deze wedstrijd is een grote uitdaging voor ons", citeert Sporza.

Standard is momenteel terug te vinden op de tiende plaats in de Jupiler Pro League, daarnaast kwam Standard dit seizoen pas twee keer tot scoren. "Ook al zijn de Rouches de laatste jaren wat weggezakt, Standard blijft toch wel een heel grote naam in het Belgisch voetbal", aldus Ferraro.

RSC Anderlecht is momenteel mede-koploper met Dender. Wel speelde RSCA vanwege het Europese voetbal een wedstrijd minder. RSCA zal het in de zevende speelronde van de JPL opnemen tegen KVC Westerlo.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.