Standard-coach Ivan Leko zonder Dennis Eckert Ayensa:

Standard-coach Leko zonder Eckert Ayensa: "Heeft adductorproblemen"

12 september om 15:13
Laatste update: 12 september om 15:13

Ivan Leko heeft twee nieuwe spitsen tot zijn beschikking. Op Dennis Eckert Ayensa kan de trainer echter nog geen beroep doen vanwege een blessure.

Leko was op de hoogte van de kwetsuur van Eckert Ayensa. "Hij heeft problemen met zijn adductoren, maar die kenden we al", vertelde Leko aan Sud Info.

De spits moet de wedstrijd tegen de sterk begonnen promovendus Dender missen. "Hij zal niet kunnen deelnemen aan deze uitdagende wedstrijd op het veld van een van de verrassingen (Dender, red.) aan het begin van de competitie", zei Leko.

Vervolgens ging de trainer nog in op het spel van Standard. "Degenen die mij kennen, weten dat ik graag vooruit speel. Men zou graag een meer ondernemend en offensief Standard zien, dat begrijp ik, maar we moeten ook rekening houden met de realiteit en de noodzaak om punten te pakken. We kennen onze kwaliteiten, we kunnen iedereen pijn doen, maar dit zal nooit ten koste gaan van de logica", aldus Leko.

Standard staat momenteel op de tiende plek in de Jupiler Pro League.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.