Houwaart (ex-Club Brugge) krijgt steun: "Voorzitter heeft me uitgenodigd"

12 september om 12:00

Henk Houwaart (79) werd vorige maand getroffen door een hersenbloeding. De Nederlander is echter strijdvaardig en hoopt op een spoedig herstel.

"Ondertussen is het beter", laat hij weten aan Het Nieuwsblad. "Ik ben afgelopen zaterdag voor het eerst in een maand thuis geweest. Kort want ’s avonds moest ik terug in het ziekenhuis zijn. Ze wilden geen risico nemen. Ik kan weer wandelen, goed wandelen. Vanochtend ook gefietst. Het is belangrijk voor mij dat ik in beweging ben."

Houwaart krijgt alvast veel steun uit alle hoeken. "Ik vind het ongelooflijk hoeveel berichten ik heb gekregen. Ik heb ook veel steun gekregen uit het voetbal. De voorzitter van Club Brugge heeft me uitgenodigd om Club Brugge-Dortmund te komen volgen. Maar ik ga geen risico nemen hoor. Eerst kijken hoe het met mij gaat. Te veel drukte, ook hier in de kamer, daar kan ik nog niet tegen. Ik zal nog zien. Maar ik kom terug (lacht breed)."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.