Kevin De Bruyne en Thibaut Courtois bij beste spelers in game EA Sports FC 25

EA Sports FC 25: Twee Belgen bij beste 25 spelers, Messi en Ronaldo zakken af

10 september om 14:14

De dagen dat Lionel Messi en Cristiano Ronaldo de beste voetballers ter wereld waren zijn geteld en dat blijkt nu ook in het populaire spel EA Sports FC 25. De twee krijgen een aanmerkelijke lagere rating dan in het verleden. Kevin De Bruyne en Thibaut Courtois horen nog wel steeds bij de beste spelers.

De nieuwe versie van het spel, de opvolger van de FIFA-reeks, komt later deze maand uit, maar EA Sports heeft nu al de top 25 van de ratings bekendgemaakt. Kylian Mbappé, Erling Haaland en de Spanjaard Rodri krijgen met 91 de hoogste waardering.

Vlak daaronder een clubje spelers met een rating van 90, waaronder de kapitein van de Rode Duivels. Ook de Engelsen Jude Bellingham en Harry Kane worden op hetzelfde niveau geschaald als De Bruyne. Courtois heeft een score van 89 gekregen. 

Messi is aan het afbouwen in Miami en dat uit zich in zijn rating: de Argentijn komt niet verder dan een rating van 88. De laatste keer dat Messi een waardering onder de 90 kreeg was in 2008. Cristiano Ronaldo komt al helemaal niet meer voor bij de top 25.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.